Online-Erotiekwinkel.nl (18+)

Meest bekeken Online-Erotiekwinkel.nl (18+)

Transfix Dual Pinwheel

De Transfix geeft een geheel nieuwe betekenis aan het gebruik van een pinwheel. Dit model is namelijk voorzien van 2 rollen die volledig roteren. Hierdoor ervaar jij een maximale stimulatie van de meest intieme plekjes. Gebruik de pinwheel om je eigen lichaam te prikkelen, of maak je partner helemaal gek. Durven jullie het aan?

Specificaties:Eindoordeel - 4Weekmakervrij - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)

€ 32.95

Lees meer...

Product
 

Paarse Anaal Ballon

Deze Anaal Ballon heeft een mooie paarse kleur die je klein en glad naar binnen laat glijden. Eenmaal in de anus ingebracht pomp je de ballon op naar gewenste grootte. De Anaal Ballon is ook prima te gebruiken voor vaginale stimulatie. Verder is de Anaal Ballon voorzien van een handzaam pompje met drukregelaar om de ballon weer leeg te laten lopen. Met dit anale speeltje bepaal je zelf wat de grens is.

Specificaties:Stimulatie - Anale stimulatiePenetratie mogelijk - JaGeschikt glijmiddel - WaterbasisEindoordeel - 5Ontlucht ventiel - JaManier van pompen - KnijpbalWeekmakervrij - JaBuigzaam - JaWaterproof - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexCE-keurmerk - JaKleur - PaarsVerpakking - Retailverpakking (Karton)

€ 14.95

Lees meer...

Product
 

eStim Therapie

Dit elektro basisstation met LCD scherm biedt je de mogelijkheid om op een andere manier te genieten. Door gebruik te maken van stroompulsen op je erogene zones ontstaan er kleine spiertrekkingen. Ook worden er kleine stroomstootjes richting je hersenen gestuurd, die er vervolgens een gevoel aan koppelen. Er ontwikkelt zich een sensueel gevoel wat vele malen sterker is dan wat je normaal voelt. Je krijgt hierdoor bijvoorbeeld het gevoel dat je door ontzettend veel handen wordt gemasseerd. Het kan ook resulteren in een enorme ontlading voor de persoon die dit genot mag ondergaan. Deze eStim Therapie elektro box is voor de beginners alleen goed te doen als zij het bijgevoegde instructieboekje goed hebben doorgenomen en in acht nemen!

Specificaties:Eindoordeel - 5Bediening - Afstandsbediening met kabelPower - BatterijenGeluidsniveau - NormaalGeschikt voor koppels - Man + VrouwSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexKleur - WitVerpakking - Retailverpakking (Karton)Aantal elektrostanden - 100

€ 52.95

Lees meer...

Product
 

BH Set

BH Set met strass steentjes erin verwerkt.

€ 14.95

Lees meer...

Product
 

Popsy Friends 8 stuks

Popsy and Friends zijn groot uitgevoerde spermatozoiden gevuld met een heerlijke alcoholische (15% tot 30%) versnapering. Pospy and Friends is erg geschikt voor feesten en partijen waar de stemming al snel erg gezellig tot heel heet zal worden.Pospy en friends zitten in een party pack van 8 stuks. In ieder partypack Popsy and Friends zitten 4 verschillende soorten drankjes. Popsy Potenz is een heerlijk drankje met een lekkere lustopwekker, Popsy Kruiden is een kruiden likeurtje met wodka, Popsy Energy is uiteraard een heerlijke energie drink met wodka, en de Popsy Original is een heerlijk roomig likeurtje. Zeer geschikt om kado te geven...Ingrediënten:

2x Fruit likeur: 15% vol

2x Vanille camarel cream met ei 15%vol

2x vijgen likeur 20% vol

2x kruiden likeur 30% vol

Specificaties:Geschikt voor - UnisexKleur - Diverse kleurenVerpakking - Retailverpakking (Plastic)

€ 19.95

Lees meer...

Product
 
Ga naar boven