>

Mediamarkt

Meest bekeken Mediamarkt

SANDISK USB 3.0 Cruzer Ultra 32 GB

Betrouwbaar en veilig Gebruik de SanDisk Cruzer USB-stick voor veilige, draagbare opslag van al jouw gegevens. Waarom zou je jouw foto´s, HD video´s en muziek thuis laten als je ze allemaal gemakkelijk kunt meenemen? Vertrouw op het flashgeheugen als je, waar dan ook, je digitale bestanden wilt opslaan, overbrengen of delen. Je kunt met een gerust hart al jouw digitale favorieten op deze stations stallen, waar je ook gaat en staat. Tot slot beveilig je jouw waardevolle bestanden eenvoudig met een zelf te kiezen wachtwoord.
2

€ 14.99

Lees meer...

Product
 

SMARTWARES SW SA78T 2 NFC tag X2

Met de Smartwares SW SA78T/2 NFC-tags schakelt u in een handomdraai uw Smartwares HA701IP-alarmsysteem in en uit. Deze bundel bestaat uit een zwarte en een witte badge waarmee u zonder pincode uw alarm laat weten wanneer u thuis bent. U koppelt deze badges in een handomdraai aan uw alarm. U hoeft de badge alleen maar voor de lezer van het codeslot te houden om het alarm te activeren of te deactiveren. Dit scheelt tijd en dankzij het gebruiksgemak zijn de SA78T/2 badges bijvoorbeeld ook handig voor kinderen.

€ 19.95

Lees meer...

Product
 

HAMA Netwerkkabel CAT 6 3 sterren 1,5m

Door je router aan te sluiten via deze CAT-6 Netwerkkabel verguld 1,5 meter van Hama kan het meer data tegelijkertijd verwerken dan met een CAT-5 kabel. Hierdoor haal je een hogere doorvoersnelheid tot 250 mHz. De kabel is dubbel afgeschermd zodat de kans op elektromagnetische storingen minimaal is. Doordat de kabel voorzien is van twee vergulde stekkers kent het lage overgangsweerstanden en mag je een betrouwbaar signaaloverdracht verwachten. Er kunnen gegevensoverdracht-snelheden tot wel 1000 Mbps mee gehaald worden. Deze kabel wordt expliciet aangeraden voor netwerken van het type 10BaseT, 100BaseT en 100BaseT4.

€ 14.99

Lees meer...

Product
 

TARGUS Work Play Fitness 15,6'' Laptop

Voor de actieve professional is er de Targus Work + Play Fitness rugzak. Hierin neem je naast je werkspullen - je laptop plus accessoires - ook je sportkleding en -schoenen met je mee. De tas is voorzien van een handige, aparte waszak waarin je je gebruikte kleding kwijt kunt en heeft verschillende vakken zodat je je spullen goed georganiseerd meeneemt. In het speciale, geventileerde vak neem je ook je sportschoenen mee in de Work + Play Fitness. Deze rugzak is ook uitermate geschikt om te gebruiken als logeertas. In het laptopvak past een laptop met een maximale schermgrootte van 15,6 inch. Verder is de tas stootbestendig, zodat je zeker weet dat al je apparatuur beschermd blijft.

€ 74.95

Lees meer...

Product
 

BOSCH WAN282M2NL

Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aan- en afvoerslang, aansluitsnoer en een gebruikershandleiding.
4

€ 529.00

Lees meer...

Product
 
Ga naar boven