>

Dual Density 20 cm dildo

De Dual Density 20 cm dildo van Colours is een realistisch gevormde dildo voorzien van een mooie eikel en een scrotum. Deze dildo is opgebouwd uit 2 lagen. De binnenste laag is stevig en de buitenste laag voelt zo zacht als echte huid. Dit zorgt ervoor dat de Dual Density dildo beter dan echte werk voelt. Onder de scrotum is een sterke zuignap bevestigd die op elke vlakke ondergrond te bevestigen is. Deze dildo is in verschillende kleuren en maten beschikbaar.Wij adviseren de Dual Density 20 cm dildo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. MateriaalTPR Lengte20 cm Diameter5 cm Gewicht0,66 kg WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

€ 65.95

Lees meer...

Erotiek dildo's realistischedildo's Willie Colours
Product
 

Pleasures 20 cm dunne dildo

De Pleasures 20 cm dunne dildo van Colours is gemaakt van de beste siliconen. Deze siliconen zijn veilig voor het lichaam en gemakkelijk schoon te maken. De dildo is voorzien van een dikkere eikel dan de schacht, ook zijn er aders in verwerkt voor een realistisch effect. Onderaan de dildo een sterke zuignap, deze is op elke vlakke ondergrond te bevestigen en zorgt ervoor dat jij jezelf heerlijk kan verwennen. Deze dildo is voor de mensen die van een dunne schacht houden.Wij adviseren de Pleasures 20 cm realistische dildo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. MateriaalSiliconen Lengte20 cm Diameter3,5 cm Gewicht0,03 kg PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

€ 31.00

Lees meer...

Erotiek dildo's realistischedildo's Willie Colours
Product
 

Colours realistische dildo 18 cm

Deze Colours dildo heeft alle kenmerken van een echte penis, inclusief een geaderde schacht, een geprononceerde eikel en een scrotum. De dildo is gemaakt van satijnzacht silicone, is 18 cm lang en 3,9 cm dik. Hij is voorzien van een zuignap die je stevig kunt bevestigen aan elk glad, plat oppervlak, om handsfree te genieten. Kleurbruin, donkerbruin Materiaalsiliconen Lengte18 cm Diameter3,9 cm PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa

€ 31.99

Lees meer...

Erotiek dildo's realistischedildo's Willie Colours
Product
 
Ga naar boven