Voorwaarden gebruik Waarborgwinkels.nl


Waarborgwinkels behoudt zich het recht voor deze voorwaarden op ieder moment, indien dit is vereist, zonder voorafgaand bericht aan te passen. U wordt dan ook verzocht deze pagina regelmatig te lezen.
De gegevens die nodig zijn voor uw registratie zullen nooit worden doorgeleverd aan derden. U zult ook nooit via Waarborgwinkels ongewenste - commerciële - e-mail of spam ontvangen. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Links naar websites en cookies van derde partijen


  Waarborgwinkels bevat verwijzingen (hyperlinks) naar andere Internet pagina’s welke volledig onafhankelijk zijn van de Waarborgwinkels webpagina. Waarborgwinkels is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud, juistheid en volledigheid van de op die webpagina’s aangeboden informatie. Het gebruiken van links vanuit de Waarborgwinkels webpagina gebeurt derhalve op eigen risico.
  Voor uw gemak is het mogelijk dat Waarborgwinkels via haar website u links verschaft tot andere webpagina's die beheerd worden door andere entiteiten dan wel netwerken die door derden worden verschaft, upgeload, gepubliceerd of gedistribueerd. Als u één van deze webpagina's gebruikt dan verlaat u onze website. Waarborgwinkels is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar www.Waarborgwinkels.nl. verwijst.

 • Inhoud partners websites

  Waarborgwinkels is niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies op de websites van partners. De verantwoordelijkheid van de totale inhoud van de partnerwebsites berust bij de partners.
  Alle door de partners en adverteerders gepresenteerde reclame uitingen op de Waarborgwinkels webpagina's, met inbegrip van Keurmerken, keurmerklogo's, bedragen, productprijzen en percentages zijn voor rekening van deze adverteerders. Alle genoemde bedragen, productprijzen en percentages zijn, onder voorbehoud van typefouten geldig, tenzij door de adverteerders en/of partners op hun website hiervan wordt afgeweken.

 • Controle op de inhoud van partnerwebsites

  Ondanks de door ons regelmatig uitgevoerde controles, heeft u zelf de verantwoordelijkheid een controle uit te voeren op de door de adverteerders gebruikte keurmerklogo's van Thuiswinkel.org, Qshops, Webshop en overige keurmerken.

 • Verantwoordelijkheid inhoud Waarborgwinkels.nl


  Of de adverteerder terecht gebruik maakt van deze keurmerken kunt u vinden op de webpagina's van de organisaties die deze keurmerken uitgeven.
  Ook al besteedt Waarborgwinkels de meest uitgebreide zorg aan de juistheid en volledigheid van de op de Waarborgwinkels website aangeboden informatie, vrijwaart Waarborgwinkels zich van elke juridische aansprakelijkheid. Waarborgwinkels is onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk voor de volledigheid, juistheid en authenticiteit van de informatie op de webpagina.
  Alle aangeboden informatie op de Waarborgwinkels website wordt aangeboden in de vorm zoals deze beschikbaar is en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Waarborgwinkels doet nooit rechtstreeks zaken met u. Alle overeenkomsten die u aangaat met organisaties die u op of via Waarborgwinkels heeft gevonden gaan buiten de verantwoordelijkheid en invloed van Waarborgwinkels om.

  De site geeft uitsluitend een overzicht van webwinkels, en zal op geen enkele wijze een klantrelatie aangaan met een partij die producten en/of diensten bij de aanbieder(s) koopt. De bestellende partij gaat rechtstreeks een klantrelatie aan met de aanbieder(s). Waarborgwinkels is dus NIET betrokken bij de eventuele daadwerkelijke transacties tussen kopers en verkopers.
  Let dus goed op de voorwaarden en neem eventueel contact op met de betreffende organisatie. Dit geldt voor o.a. proefabonnementen, betaald inbellen, aankopen in online winkels, spelletjes, sms-berichten, logo's en ringtones voor GSM, leningen, hypotheken, boekingen voor hotels en vakantiereizen,tickets etc.

  Waarborgwinkels spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van deze site en de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
  Waarborgwinkels behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Waarborgwinkels geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.

  Ook kan Waarborgwinkels geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten in of vertraging in het verstrekken van informatie. Waarborgwinkels garandeert niet dat haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

 • Beperking aansprakelijkheid


  Waarborgwinkels vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid ten aanzien van directe, indirecte, incidentele of gevolg schade als gevolg van het gebruik en de toegang tot de Waarborgwinkels webpagina, inclusief maar niet beperkt tot schade ontstaan aan uw computer door virussen, of gevolgen van het in aanmerking nemen van informatie verkregen middels de Waarborgwinkels webpagina. Waarborgwinkels kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het niet bereikbaar zijn van de Waarborgwinkels website, wanneer deze veroorzaakt wordt door overbelasting van netwerkverbindingen en/of storingen aan computerapparatuur.

  De webhosting diensten worden verzorgd door een externe leverancier. Wanneer door eerder genoemde omstandigheden of andere omstandigheden van technische aard, de Waarborgwinkels website niet bereikbaar is, zullen de dagen waarop de website niet bereikbaar was in overleg met de adverteerders gecompenseerd worden. Deze compensatie kan ten hoogste het maandelijks verschuldigde bedrag zijn van de gecontracteerde reclame-uiting.
  Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright
Op alle vermelde informatie op de site berust auteursrecht. Zonder schriftelijke toestemming vooraf is het niet toegestaan informatie van de site op welke manier dan ook te kopiëren of te verspreiden.

© 2018 WaarborgWinkels, WaarborgReizen zijn onderdeel van VindSnel.nl - KvKnummer 67706665